Bancuri despre cu*ve

Un tip mai ciudat se duce la cu*ve. Una il ia in primire si-i spune:
- Buna, scumpule! Scurtu' sau lungu'?
- Urca in masina si vorbim! zise el.
Urca tipa si merg ei ce merg de-alungu' centurii. in jur doar camp. La un moment dat, el ii zice:
- As vrea sa te tin de mana acum, sa-ti mangai obrajii delicati, sa-ti sarut ochii obositi...
-Tu realizezi ca sunt o cu*va, da? O sug pe bani.
- Nu-mi pasa! Vreau sa vad femeia din tine, zise el, luandu-i mana si sarutand-o usor.
La care ea: - la astia 100 euro, opreste masina si du-te dracu! Octavian Ghergheli

Pe soseaua de centura, tip care mergea cu un TIR a agatat o cu*va. Femeia nu s-a impotrivit, chiar daca a fost luata pe sus, fara voia ei. De fapt nu mai simtea nimic.

Esti atat de lame, incat tac-tu platit pe-ascuns o cu*va sa se indragosteasca de tine, ca sa te bucuri ca ai si tu o relatie. Dar tu, ca prostu, i-ai dat cu picioru. De paranoic ce erai, o tot banuiai ca are pe altu `, cand iesea noaptea la alergat.

Ba, esti atat de urat, ca atunci cand abordezi o cu*va, o intrebi cat e privitul. si mai mult, cu*vele te platesc sa nu te duci la ele.

Esti atat de urat incat, atunci cand mergi la cu*ve, te dai drept Mos Craciun, dar ele nu te primesc, zicandu-ti ca nu merita sa treci pe la ele, pentru ca n-au fost cuminti.

Am oferit niste trandafiri superbi unei cu*ve. Vizibil emotionati, cei din jur nu-si mai gaseau cuvintele. - Si ce le-ai zis??? - 'F*tea bine. Dumnezeu s-o ierte.'

Esti atat de disperat, ca daca te-ai duce la cu*ve, ele ti-ar da banii inapoi, zicandu-ti ca puteti ramane amici.

Baiatul unei prostituate statea pe Facebook, pe un grup de umor. La un moment dat vede o postare: 'Cine mai scrie cu k in loc de c, mä-sa-i curva!' Indignat, raspunde: - Postare de kkt.