Bancuri insulte

Esti atat de urata, ca si oglinda din casa a intrat in depresie, ca nu se mai uita nimeni la ea.

Esti atat de deprimant in singuratatea ta, ca pana si singurul tau prieten imaginar te-a parasit, ducandu-se la un psiholog imaginar.

Ba, esti atat de urat, ca, daca ai fi pus in fata unui pluton de executie, aia ar trage pe langa.

Se zice ca dupa femei si autobuze sa nu alergi niciodata, ca mereu vine altul/alta. Ba, esti atat de urat, ca nici autobuzele nu mai opresc in statie.

Ai tatele atat de mici, ca atunci cand mergi pe strada, dezorientezi lumea.

Ai tzatzele atat de mici, ca, daca mi-as pune decodor, le-as vedea cu purici si in HD.

Ea: De ce ma minti? Stiu prea bine ca n-am tzatze! El: Nu-i adevarat! Nu le vezi tu, ca vii prea obosita de la munca!

Ai sanii atat de mici, ca, atunci cand iubi iti da sutienul jos, simte ca se joaca alba-neagra.

Ai sanii atat de mici, ca atunci cand iubi iti da sutienul jos, are impresia ca ar deschide o sticla de cola. Tot incearca sa gaseasca vreo surpriza sub capac.

Ai sanii atat de mici, ca atunci cand te duci pe aeroport, ti se atrage atentia ca tot ce e sub 100 ml se pune in pungute de plastic.

Ai sanii atat de mici, ca atunci cand fostul ti-a dat papucii, nu ti-a lasat un loc gol in inima. El era deja.

Esti o diva cu asa mult botic, incat crezi ca daca te-ar picta cineva pe-o icoana, sanii tai ar incepe sa planga. Dar la modul realist, icoana ta s-ar vinde ca setul de lumanari.

Iubitule, daca ar cadea o stea, ce dorinta ti-ai pune? Iubito, esti atat de grasa, ca n-ar avea unde sa cada.

Am stat 25 ore din 24 s-o conving pe prietena mea ca nu e grasa. La final mi-a zis: - Marcel i-a luat Mioarei praf de pe Luna! Tu de ce nu faci nimic imposibil pentru mine?!

Cum s-a format roua? Odata, cineva a ieşit in parc la 6 dimineaţa şi a zis: "Fuuu, ce larba grasa iarba s-a simţit ranita şi-a inceput sa planga.

Ai curu' atat de mare, incat tu nu faci plaja, ci esuezi la tarm.

Şi atunci, Dumnezeu i-a zis femeii: "Poţi manca orice, dar sa nu te atingi de savarina cea mare şi frumoasa, din mijlocul cofetariei. " Ea nu a ascultat. Osandita a fost de-a pururi, sa umble grasa, pe pamant. Octavian, 1:1

Fosta mea era grasa. Cred ca ii placea şahul, pentru ca, atunci cand eram in pat, mereu ma baga in colţ, zicandu-mi ca-s regele ei. Dar nesimţita nu lasa sa ma mişc nici o patraţica!

Cum iti dai seama ca iubita ta mimeaza orgasmul? Apeşi pedala 'orgoliu ranit + cuvinte sincere, zise la nervi': - Cand te-am cunoscut, nu aveai riduri şi nici grasa nu erai. Acum semeni şi cu ma-ta.

Esti atat de grasa, ca atunci cand faci semnul crucii, sari peste partea cu 'al fiului'.

Bonus: Oana Roman: Cand ma duc in Delta, verific mai intai cotele apelor Dunarii.