Bancuri sadice - partea a doua

Un ciung a fost luat la misto de niste badarani. Enervat, a vrut sa-si faca singur dreptate, dar si-a dat seama ca nu poate sa-si ia legea in propriile maini.

Am vazut un cersetor la metrou. Tinea in mana o cutiuta rupta cu cativa banuti in ea. Mi s-a facut mila de el. Asa ca i-am oferit o cutiuta noua.

Ieri am azvarlit 50 de bani in cutiuta unui cersetor. Inainte de asta, l-am intrebat: cap sau pajura? A pierdut. Asa ca mi-am luat inapoi banutul.

Am fost in vizita la o casa de copii. Le-am promis ca o sa vada si ei cum e ACASA. Asa ca le-am adus niste poze cu vila mea si apoi am plecat.

Un arhitect zari pe strada un cersetor. Fara sa stea mult pe ganduri, i-a promis ca-i da o casa. Cersetorul, in culmea fericirii, plangea de bucurie. La scurt timp dupa, arhitectul a venit cu o macheta.

A fost odata o printesa care era inchisa intr-un turn. Si pentru ca nu era nimeni s-o salveze si ducea lipsa de p*la, a inceput sa se mangaie incontinuu pana a facut iritatie. Apoi a luat un pumn de pastile si a murit. Sfarsit.

In fata unei scoli, un batranel mai suspect se uita prin gard. La un moment dat, de el se apropie un baietel: Nenea, nenea, vrei sa-ti arat cum se mananca un biscuit Oreo? Da, dar nu aici. In dubita, ca am si o cutie de lapte.

A fost odata o printesa careia ii venise ciclul. In acea noapte, un tantar a intrat peste ea si a intepat-o. De atunci, el nu mai vaneaza la sfarsit de luna, ci bazaie mai apatic si sta ghemuit intr-un colt.