Bancuri seci - partea a sasea

De ce nu fac tiganii reclama la sampon?
Nu reusesc sa-si intre bine in rol.

Care era jocul preferat al lui Iuda, la care nu a castigat niciodata?
Spanzuratoarea.

Anul trecut, de Craciun, mi-au cantat niste colindatori la usa. Le-am spus ca din pacate, raspunsul meu pentru ei este NU, dar pot merge mai departe, la alta usa.

Cum se numeste in legenda urbana romaneasca Omu Negru care iese noaptea din dulap si insfaca copiii, ii baga in traista, apoi fuge cu ei?
Pomohatz.

Doi tineri, el si ea, erau infierbantati. Nemaiputand sa astepte pana acasa, s-au repezit intr-un lan de flori si au facut dragoste. Din actul consumat, a rezultat un copil. Putem spune ca e un copil din flori.

Chuck Norris la olimpiada internationa a de informatica. Problema cu sirul lui Fibonacci. Nimeni nu stie raspunsul. Mai e doar un minut din test. De nervi, Chuck rupe pixu'in doua. Din senin, literele incep sa se miste pe foaie, panicate. Pe foaia Iui scrie acum:'x + 1 = 2. Rezolva x'

Am iesit la restaurant c-o tigancusa frumusica.Tocmai cand savuram niste spaghete impreuna, ca in Doamna si Vagabondul, a venit frate-sau nervos, cu niste baieti. A scos un briceag si mi-a retezat pasta. Practic mi-a taiat macaroana.

Un tocilar iese din Iiceu, tinand in mana un test de la un concurs. Niste tigani il vad si vor sa-i ia banii. Baiatul se sperie si, din greseala, in toata agitatia aia, it taie cu foaia pe unul dintre ei. Panicat, tiganul isi da seama ca e infectat cu litere si cifre si fuge. Legenda spune ca, dupa indelungi suferinte, boala il rapune si ajunge olimpic.

De 1 decembrie, autoritatile au dorit sa le ofere romanilor ceva mai spectaculos. Au vrut sa-1 invite pe Chuck Norris sa defileze in jurul Arcului de Triumf, dar, din pacate, banii de la buget au fost deja alocati pentru luminite de Craciun.

MlRCEA!!!
Ce-ai mama?! De ce tipi asa?!
- Nu poti sa iesi afara imbracat cu fusta aia! Dumnezeule... Nu-mi vine sa cred...Tocmai tu, baiatul meu?! Doamneee!!...
- Mama, calmeaza-te! Jucam o piesa de teatru la Iiceu si am un rol de travestit.
- Doamne, copile, ce m-ai speriat! Am crezut ca...
- Nu, mama, stai linistita. Nu ma duc pe jos. Stiu ca-i un cartier rau famat si-si bat joc de noi pe strada.
- Nu, puiule, nu asta era. In fine, m-am linistit.
- Ajung tarziu acasa. Trec pe la iubitul meu. Pup.

Ce este, Mihai? Ce s-a intamplat?
Ma simt aiurea...
De ce, fiule???
Mi-e jena sa-ti zic, dar nah... E cam aiurea...
Ce anume?! Hai spune-mi! Stii ca mie poti sa-mi zici tot!
E prea mica si cred ca dezamagesc, ok?
Eiii, Mircea! Asta sa fie problema?!... Compensezi prin altele, fiule!
- Mda... Asa zice si el.