Bancuri seci

M-am certat foarte tare cu un agramat mai devreme. M-a contrazis aiurea pe niste chestii de gramatica. Practic, s-a ajuns la o lupta CARE PE CARE.

Azi s-a sfintit Catedrala Mantuirii Neamului. Am vazut multa lume calcandu-se in picioare ca sa intre, incat am crezut ca inca e Black Friday si se dau tigai gratis.

Am fost la un concurs de poezie anul trecut, de Craciun. Un copil a recitat toate cele 98 de strofe din Luceafarul. Publicul, uimit de memoria lui, aplauda frenetic. N-am rezistat, ceva din minte s-a dezlantuit, m-am dus imediat pe scena si am recitat 'Singur Acasa' 1, 2 si 3.

- Knock-knock!
- Who's there?
- It' s me!
- 'Me'who?!
- Guess who!
- How the f**k should I know?!
- No, no, is Guess Who, a romanian singer.

Daca Vlad Tepes ar trai acum si ar vinde ceva la negru, nimeni n-ar cumpara de la el, de teama sa nu-si ia teapa.

Am fost la o clarvazatoare. Mi-a dat in carti. In timp ce le punea pe masa, imi zicea ingrijorata ca multe nasoale aveau sa mi se intample. Cand sa dea si ultima carte jos, avea privirea ingrozita. N-am rezistat si i-am zis:
Macao! Ia 5 carti de jos!

Tocmai am vazut un om care s-a aruncat de pe un pod pe care scria 'Nu te ingrijora, totul va fi bine.' Eu cred ca ar trebui schimbat textul, ceva imi da cu virgula.

Nestiind ce-i ala Black Friday, mii de babe n-au mancat nimic toata ziua.

In spatele fiecarui barbat cu barba alba si costum rosu, se afla un sac de cadouri ce vor ajunge la niste copii care n-au fost cuminti si nu le merita.

Scuipi sange cand te speli pe dinti? Atunci nu mai cobori din masina in trafic.

Adam si Eva, 2018:
Cu cine vorbesti, ma, porcule, Ia telefon?!
Cu sarpele, draga, ce ai?!
Nu te cred. Da-mi s-aud! Alo? ALO?! - Sssss, sssss... - Mda... Poate am exagerat un pic... Cred ca o iau razna. Mereu am impresia ca vorbesti cu c*rva aia de Marcela. Ma duc Ia Mega sa iau niste mere bio. Revin.
Dupa un minut:
Gata, a plecat proasta?
Da, Marcela, totul e ok. La 2 sunt Ia tine.

Azi-noapte m-am trezit pe la 3. Am iesit afara la gaini, m-am apropiat de ele usor si apoi am tipat: BOO! Asta-i pentru toate zilele cand m-ati trezit la 5!