Cum se numește opțiunea de apelare


Anulare Folosește funcția S. Iată cum funcționează Când efectuezi un apel cu funcția S. În unele țări și regiuni, este posibil să fie necesar să alegi serviciul necesar.

Cum să efectuați apeluri video pe iPhone, Android și altele! Ce se apelează video? Este posibil să aveți nepoți sau alte rude pe care nu le vedeți de câte ori doriți. Apelurile video sunt o modalitate ușoară și distractivă de a rămâne conectat cu familia și prietenii.

De exemplu, în China continentală poți să alegi poliția, pompierii sau ambulanța. De asemenea, poți să adaugi persoane de contact în caz de urgență.

Cum se conectează „Apăsați apelul” la MTS

După terminarea unui apel de urgență, dispozitivul tău iPhone alertează persoanele de contact în caz de urgență printr-un mesaj text, cu excepția cazului în care alegi să anulezi această acțiune. Dispozitivul tău iPhone le trimite locația ta actuală și, pentru o anumită perioadă de timp după ce intri în modul S. Apelarea serviciilor de urgență Iată cum se efectuează apelul pe un dispozitiv sau iPhone 8 sau un model ulterior: Apasă și menține apăsat pe butonul lateral și unul dintre butoanele de volum până când apare cursorul S.

Trage cursorul S. Dacă ții în continuare apăsat pe butonul lateral cum se numește opțiunea de apelare pe butonul de volum, în loc să tragi cursorul, va începe o numărătoare inversă și va fi emisă o alarmă. Dacă ții apăsat pe butoane până când se oprește numărătoarea inversă, dispozitivul tău iPhone va apela automat serviciile de urgență.

Iată cum să efectuezi apelul folosind un dispozitiv iPhone 7 sau un model anterior: Apasă rapid de cinci ori butonul lateral sau din partea de sus.

Modificați modul în care sunt formatate și afișate numele apelanților

Va apărea cursorul S. În India trebuie să apeși butonul doar de trei ori, după care  dispozitivul tău iPhone va apela automat serviciile de urgență. După terminarea apelului, dispozitivul tău iPhone va trimite persoanelor de contact în caz de urgență un mesaj text cu locația ta actuală, cu excepția cazului în care alegi să anulezi această acțiune.

Dacă Serviciile de localizare sunt dezactivate, acestea vor fi activate temporar.

Dacă îți schimbi locația, persoanele tale de contact vor primi o actualizare, iar tu vei primi o notificare aproximativ 10 minute mai târziu. Dacă folosești comanda rapidă S.

Dezactivarea partajării localizării Atunci când locația ta este partajată, vei primi un memento de oprire la fiecare 4 ore timp de 24 de ore. Terminarea unui apel Dacă pornești accidental numărătoarea inversă, o poți anula.

Ce se apelează video?

Pe un dispozitiv iPhone 8 sau un model ulterior, eliberează butonul lateral și butonul Volum. Pe un dispozitiv iPhone 7 sau un model anterior, apasă pe butonul Oprire, apoi atinge Opriți apelarea. Dacă cum se numește opțiunea de apelare accidental servicii de urgență, puteți încheia apelul. Atingeapoi confirmă că dorești să oprești apelarea.

  • Cum să nu faci bani online
  • Serviciu de apel în așteptare.

Adăugarea persoanelor de contact în caz de urgență Deschide aplicația Sănătate și atinge-ți imaginea de profil. Atinge Editare, apoi derulează la Persoane de contact în caz de urgență. Atinge butonul Adăugați pentru a adăuga o persoană de contact în caz de urgență.

Aceasta functie se poate activa fie din setarile telefoanelor mobile, fie direct de la operatorul folosit. Dezactivarea se face in acelasi fel.

Atinge o persoană de contact, apoi adaugă relația. Atinge OK pentru a salva modificările. Nu poți să setezi servicii de urgență drept persoană de contact S. Ștergerea persoanelor de contact în caz de urgență Deschide aplicația Sănătate și atinge-ți imaginea de profil.

cum se numește opțiunea de apelare prețul corect al opțiunii este

Atinge butonul de ștergere din dreptul persoanei de contact, apoi atinge Ștergeți. Dezactivează funcția Apelare automată Când funcția Apelare automată este activată și încerci să efectuezi un apel de urgență, dispozitivul tău iPhone începe o numărătoare inversă și emite o alertă.

cum se numește opțiunea de apelare adăugați linii de tendință

După terminarea numărătorii inverse, dispozitivul tău iPhone apelează automat serviciile de urgență. Iată cum să modifici această configurare: Deschide aplicația Configurări pe dispozitivul iPhone. Atinge S. Activează sau dezactivează opțiunea Apelare automată.

Dacă dezactivezi această configurare, poți să utilizezi în continuare cursorul S. Schimbă modul de apelare Pe un dispozitiv iPhone 8 sau un model ulterior, poți alege să apelezi apăsând pe cinci ori pe butonul lateral.

Apelarea serviciilor de urgență

Activează sau dezactivează opțiunea Apelare cu butonul lateral. Apăsarea lungă pe butonul lateral și butonul Volum va continua să funcționeze când această opțiune este activată.

cum se numește opțiunea de apelare binary options indicator atr

Configurarea altor caracteristici pentru urgențe.