Desene Animate

Conceptiile oamenilor despre frumusete, raportarea la cei din jur si interactiunea cu ei, superficialitatea în alegeri prin prisma criteriului pueril al frumusetii fizice... ( Brr nu va speriati de cuvinte. Toate astea credeti ca sunt influentate de tabloide, muzica comerciala sau emisiuni mondene? Nu. Ele sunt varate in capsorul mic si firav al omului obisnuit prin banalele desene animate.

Ia ganditi-va putin... Alba ca Zapada, Frumoasa (si Bestia), Anastasia, Candy, etc. Absolut toate 'protagonistele' aveau umeri sexy, picioare lungi, nasul mic si talie de viespe. Nu am vazut nici un desen animat, in care 'printzesa' sa se uite-n oglinda si sa zica: Sa-mi bag p..a, sunt grasa, tre sa ma duc la sala, ca arat ca dracu'.

De fiecare data cavalerul, la fel de frumos de altfel, ( ales asa ca sa dea bine pe sticla ) o salva pe printesa, luptandu-se cu balaurul. (Adica altii se chinuie ca prostii, fac o facultate, pupa-n cur vreun sef de multinationala ca sa ajunga sa impresioneze mama gagicii, la cea mai de kkt si stresanta intalnire cordiala din viata lor), iar unii doar ii dau la mufa aluia si mai traiesc si pe banii lu' tat-su la pustoaica. (cu juma' din imparatie)

Intrebare: Oare daca printesa ar fi avut tatele pana la iesirea din oras, burta cat toate duduile din Piata Obor, care vand seminte la paharel, si curu' cat prostia romanului de la votare, din ultimii 27 ani, ar mai fi fost ea sarutata de print? Evident ca nu.

Desenele animate au fost primele care au dictat influenta viziunii superficiale legate de fizic.

Concluzie. Nu mai lasati copiii sa se uite la desene animate. Din cauza lor (a desenelor) mi s-au dus dracu 33 ani din viata.