Despre autorul site-ului de anunturi meditatii - partea a doua

Am invatat ca pana si "oamenii rai" au intentii bune pe care le mascheaza ce-i drept prin niste actiuni negative. Am invatat ca a strange ura pentru cineva pentru anumite greseli comise de el este inutil si consumator de energie si pierdere de timp. Ca o mica glumita, exista astfel de intentii rele chiar si la rubrica anunturi meditatii, atunci cand se incearca troll-ul. :))

De asemenea, am inteles ca nu trebuie sa-ti fie jena daca gandesti diferit de ceilalti. Nu trebuie sa mergi ca oaia la gramada, ci sa te diferentiezi de restul prin acel ceva al tau, unic. Apropo de asta, lucrul asta e valabil si la crearea de anunturi meditatii. De ce sa nu arati un pic de unicitate si sa nu dai un plus de creativitate anuntului tau? A veni cu aceeasi forma standard nu te scoate din anonimat. Nu trebuie sa renunti la principii si nici sa-ti schimbi personalitatea doar pentru a te incadra intr-un colectiv. Pastreaza-ti verticalitatea!

Ce imi doresc de la elevii mei? Respect. Pentru ca atata timp cat il ofer, consider ca e de bun simt sa-l si primesc. Nu suport ingamfarea si felul persiflator de comportament al unor elevi si supraevaluarea. Daca ei se considera asa, inseamna ca nu au nevoie de ajutor... Am cunoscut un astfel de elev candva, cand am dat niste anunturi meditatii pe net. Era atat de dificil si se supravevalua, incat am renuntat sa lucrez cu el. Atitudinea ferma si siguranta de sine nu trebuie sa fie confundate cu supraestimarea si trebuie sustinute de ceva, nu doar prin vorbe.

Am urat dintotdeauna sa lucrez in medii in care predomina tendinta de a exploata angajatul. Practic asta inseamna ca nu-i apreciezi munca si dedicarea, si nu doresti sa pui un echilibru intre serviciul prestat si remuneratie. Ca atare, daca tot suntem la capitolul asta, vreau sa fac o paralela si cu cererile unora de a avea anunturi meditatii gratuite in top, fara plata. Asa ceva e absurd. Cineva s-a straduit sa creeze acest mediu pentru a facilita comunicarea intre elev si meditator si e normal si de bun simt ca atunci cand ai asemenea doleante, ele sa fie fi sustinute cumva si orientate si spre beneficiul celui care a favorizat buna desfasurare a lucrurilor.

De asemenea nu voi lucra in medii in care lipseste comunicarea intre parinte, elev si profesor. Prin urmare, consider esentiala aceasta legatura, ea ajutand fara doar si poate, si la imbunatatirea rezultatelor scolare. De aceea si recomand tuturor meditatorilor ca atunci cand isi coompleteaza profilul de anunturi meditatii, sa scrie cat mai multe lucruri despre ei, sa faca o prezentare sincera si nu doar de dragul marketingului, pentru ca o buna comunicare se refera si la aspectul asta. As vrea sa si sustin prin fapte abilitatile mele de predare, nu doar prin vorbe. De aceea, am pus pe site-ul meu de anunturi meditatii recomandari ale parintilor si clipuri video in care prezint anumite lectii de matematica.

De asemenea ofer si suport la lectii, dupa meditatii. Prin asta reiese clar ca sunt serios in ceea ce fac si astept si de cealalta parte seriozitate. Nu faze de genul "te sunam noi", sau "ne mai gandim daca sa continuam" sau de multe ori replica "a intervenit ceva si amanam...", pentru ca asta arata superficialitate. Cand vrei ceva, lupti pentru acel lucru.