Despre autorul site-ului de anunturi meditatii

Prima parte a articolului

Este foarte important sa stii despre mine cine sunt, ca si persoana, dincolo de crearea acestui site de anunturi meditatii, intrucat rolul unui meditator nu se rezuma doar la a ajuta in rezolvarea unor probleme de matematica, dar inclusiv sa aiba anumite abilitati, standarde, comportamente, mentalitati, care sa inspire ceva pozitiv copilului, chiar daca cei doi se vor intalni cateva ore pe saptamana.

Pe masura ce m-am maturizat, am inceput sa lupt si mai mult pentru obiectivele propuse si idealurile mele, constientizand din ce in ce mai mult importanta realizarii profesionale si a ajutorului oferit unor oameni. Chiar si la o chestie banala precum anunturi meditatii. Ma bucur cand ii ajut sa-si indeplineasca obiectivele, sa aiba mai multi elevi la meditatii, etc.

Am facut multe greseli de-alungul celor treizeci si un pic de ani, din care sper eu ca am invatat cate ceva, (in primul rand sa nu le mai repet :) )si in permanenta avand aceasta dorinta de dezvoltare personala. (site-ul asta de anunturi meditatii a fost un obiectiv mai vechi, dar pe care l-am realizat mai greu) (lucru regasit si intr-unul din hobby-urile mele - NLP (curs de dezvoltare personala absolvit de mine prin 2010).

Am invatat in timp ca nu poti schimba gandirea unor oameni daca ei nu doresc in nici un fel sa se schimbe, am invatat pur si simplu sa-i evit pe cei care manifesta doar atitudine negativa si neconstructiva, intrucat nu sunt responsabil de frustrarile lor. Aceste lucruri practic mi-au intarit caracterul ( sunt foarte modest, stiu... :) ) Si am mai invatat un lucru: in viata poti reusi cu adevarat doar prin multa munca si dedicare, fara sa renunti cand dai de-un hop, indiferent ca e vorba de anunturi meditatiisau orice altceva.

Eram destul de dezorganizat si aerian in anii trecuti, iar astazi imi place sa-mi traiesc viata dupa niste principii ( sper eu sanatoase ) pentru care nu am de gand sa fac compromisuri. Echilibrul in viata este foarte important. Asta daca vrei sa traiesti frumos.

Am invatat ca daca vrei sa obtii ceva special, trebuie sa ai multa rabdare ( nimic de calitate nu pica din cer ) si sa te dedici trup si suflet acelui lucru, fara sa renunti. ( Si ma bucur ca am facut acest lucru cu site-ul asta de anunturi meditatii:) ) A incerca "doar un pic", e apa de ploaie. Trebuie sa-ti impingi limitele cat mai sus pentru a-ti implini obiectivele. Nu este suficient doar sa faci planuri despre reusita, este important sa le si executi.

Tragand o linie acum, nu consider ca am pierdut timp cu ceva. Din fiecare experienta traita, chiar si negativa se poate invata ceva sau acea experienta pur si simplu poate avea ceva pozitiv in ea. Am invatat sa apreciez oamenii pentru ceea ce sunt si sa-i ajut sa-si implineasca obiectivele. Cel putin in ceea ce priveste scoala.