Dragostea Neconditionata

Dragostea neconditionata exista! Ma refer la cea dintre doi iubareti. Pai cum naiba sa nu-ti vina sa traversezi Atlanticu' pentru iubita pe care-o iubesti cu iubire maxima si sa vrei sa-i iei o scoica de pe 'fundu' marii', dupa ce te-ai avantat ca prostu' juma de metru sub apa si-ai simtit ca-ti pocneste timpanu' si ai iesit inapoi? Pai nu? Ea oricum n-o sa se prinda ca te-ai dus la Carrefour si ai luat d-aia proaspata, de langa raionu' cu pesti. Dar tu o iubesti maxim!

Ce atata invidie pe oamenii astia cand ea iti daruieste in public inima ei cu toata dragostea ? Da, e o inima sub forma de Color Sensational pentru Hidratare Profunda de la Maybelline, cumparat de tine si pictata frumos de ea, pe capota BMW-ului, pentru care ea te-a ales pe tine, dar cui ii pasa?? Cui ii pasa?! Important e ca ea te iubeste neconditionat!

si te iubeste cu atat mai mult cu cat flescaitii aia de trandafiri (luati de la tiganca din colt cu 3 fire la 10 zece lei, ca te-a vazut ca esti amorezat pana la stele si-apoi picat din cer si i s-a facut mila de tine), i-ai oferit in biroul ei, unde munceste pe branci toata ziua, cu zece ferestre deschise de mess si culegand oua de la gaini pe FarmVille, dar pe care (de trandafiri zic) i-a primit de fata cu colegele ei, alea invidioase pe iubirea voastra! si asta conteaza! Aratati-le voi la fufele alea neterminate ce mult va iubiti voi neconditionat!

O iubesti atat de mult, ca dupa ce te-a lasat balta, simtind ca trebuie s-o luati pe drumuri separate, pentru ca 'ea nu se mai regaseste pe ea', (dar de fapt a '(re)gasit-o' altul si 'recuperat-o' la el acasa, pe patul lui si pe muzica lui, cu un pat, o muzica si o casa mai bune decat ale tale!) tu ai continuat s-o iubesti, suferind in tacere, pe ritmuri de balade de manele vechi, scriind pe Facebook 'toate femeile sunt curve' si stand cu vodka langa tine, plangandu-ti iubirea ta neconditionata pentru ea, manifestata in serile cand iti gatea ciuperci cu mamaliga si iti dadea voie sa mai duci si tu ocazional harciogu' la scorbura.

si daca tot o iubesti neconditionat asa de mult si ea e la ala acasa si are febra, de ce naiba nu te duci la ei si sa-i pui compresa pe cap, facandu-i frectie cu spirtul Mona sau punandu-i ventuze, in timp ce ea ar incerca sa-si desprinda 'jenata' limba impletita de ala? Aaa, nu vrei sa-i deranjezi. Frumos gest, din iubire maxima pentru ea, preferi sa suferi in taina, decat sa ai grja de ea. Ce draguuut, tu de fapt nu voiai sa creezi certuri in casa aluia, care s-o afecteze pe ea si sa-i tulbure zen-ul. Ce altruism frumos...

Ce prosti sunt aia care cred ca in dragoste e vorba mai mult de orgoliu, 'ofer cat timp primesc', gesturi ipocrite, autosugestie, 'iubesc felul cum ma face sa ma simt langa el/ea' etc. Traiasca iubirea neconditionata!