Femeia - diavolul in rochie mulata

Sa nu va incredeti niciodata in femei! Femeia e ca sarpele.. Se incolaceste in jurul tau, te strange un pic si inca un pic si din ce in ce mai mult, dar nu-ti ia doar respiratia si-ti FRaNGE oasele, INIMA si alte organe, iti mai ia si ani din viata, te innebuneste, te consuma...

NU FACEtI PACT CU DIAVOLUL!!! El are chip de om!! Cu tate. Bine, uneori fara tate, dar asta e deja alta poveste. Oricum cornitele suplinesc tatele. Dar nu despre asta e vorba!! Fiti vigilenti, fiti barbati!! A venit momentul sa luam atitudine! DIAVOLUL in rochie rosie mulata si ascuns in spatele unui fond de ten POATE FI iNVINS!!!

O sa ma intrebati probabil cum. Cum putem face fata unei asa forte supranaturale??? Nu cu Dumnezeu!! Nu va rugati la El sa va ajute!! Dumnezeu nu are curaj sa intervina!! Niciodata El n-o sa vina 'pa' sistemu' 'Coa*e, stai ca te ajut eu, ii rupem mufa! Fac eu sa-i dispara fardurile si-o trimit la petreceri unde mai sunt si alti diavoli imbracati in aceeasi rochie ca el.' Dumnezeu nu va face asta pentru ca ARE FRICa DE DIAVOLUL iN ROCHIE MULATa!!! Dumnezeu stie ca daca il trimite la petreceri cu aceeasi rochie ca restu', va declansa Apocalipsa!!! El a facut lumea in 6 zile si-n a saptea s-a odihnit. Femeia i-o poate distruge intr-o singura zi, si-n celelalte 6 sa se duca relaxata la shopping.

Dragii mei, totul sta in puterea mintii!! N-o lasati sa se joace cu mintea voastra!!! ARMA DIAVOLULUI ESTE SEXUL!!! El stie ca acolo noi suntem slabi. N-o lasati sa va hipnotizeze simturile!!! Ajunge!

De unde atata putere in EA?! inainte sa aparem pe pamant, Dumnezeu a facut un brainstorming, i-a convocat intr-o sedinta pe ingerii care erau langa el. Le-a pus pe video proiector niste IMAGINI sOCANTE, surprinse din satelit Arata cum de fapt, inainte sa inceapa El munca la constructia Universului, Diavolul a vazut niste bucati de stele bogate in diamante, care straluceau in Univers. N-a stat mult pe ganduri si si le-a insusit, imbracandu-se cu ele. Acela a fost singurul moment in care diavolul si-a luat ceva pentru el, fara sa petreaca 6 ore probandu-le, dar suficient pentru a crea haos si panica in Univers!! Toti ingerii de fata priveau ingroziti la imagini. Cu greu Dumnezeu a restaurat Universul dupa asta. Dar a inteles ca tot ce straluceste tre' sa ii apartina necuratului.

Dumnezeu ne-a invatat cum sa vanam mamutul, dar nu ne-a zis nimeni ce sa facem cand devenim prada!!! si asta pentru ca ii este frica de diavolul in rochie mulata!! NU Va LaSAtI HIPNOTIZAtI DE FARMECUL SaU!!! Zambetul femeii e in stilul Ion Iliescu. Va poate fermeca cu el si in acelasi timp sa va schimbe lumea din punct de vedere socio-demografic si FINANCIAR. si zic demografic, pentru ca tu nu vei mai avea harta, teritoriu dupa aparitia ei in viata ta! Da, da, exact! Toate bunurile tale, toata munculita ta vor intra in proprietatea ei! si asta in mod automat! Dumnezeu ne-a dat instinctul de a vana mamutul si de a-l aduce in pestera. Femeia are instinctul de gestionare al produsului numit mamut. 'De aici incolo ma ocup eu.'

DIN CLIPA iN CARE A INTRAT iN VIAtA TA, FEMEIA isI MARCHEAZa TERITORIUL. Dar nu la copac. Practic ea se chisa pe neuronii tai. si ca si cei care fac asta la copac, e suficient ca ea doar sa ridice un piciorus. Cu un ciorapel nazdravan si-o mica fustita care sa-l acopere timida... si asta a fost. incepe apoi sa-ti dreseze neuronii si sa-i faca sa se simta mici fara ea. Tu nu mai ai nici o putere. Este doar o pseudo-putere, o iluzie. Totul e controlat de ea. iti da iluzia ca tu esti barbatul in casa, afara, peste tot, dar de fapt ea e cea care conduce din spate totul!

NU MAI CEDAtI FIZICULUI FEMEII!!! ACELA ESTE ARMA EI CEA MAI DE PREt. Cu el ea va pune stapanire pe voi. Va las acum. Ma duc la o intalnire. Am gasit pe feisbuc o tipa buna rau. Mama, ce misto ii sta pe tocurile alea inalte... V-am pupat!

Scriu si semnez Cu drag, pentru voi, Octavian Ghergheli PS: dati share sa le dam curaj si altora sa schimbe lucrurile!