Glume - sunt atat de urat incat...

M-am gandit sa fac si eu odata un AUTO-ROAST. (adica sa fac misto de mine, eu insumi / sa fiu auto-ironic)

E prima mea incercare de 'stand-down' comedy:))) asa ca nu incepeti cu rautati gratuite, ca vin dupa voi. :D

Ba, sunt atat de urat, ca atunci cand merg pe strada si trec pe langa un cersetor, se muta in alta zona.

Sunt atat de urat ca atunci cand ma duc la ghiseu, imi spune din start 'reveniti marti, dupa ora 4', inainte sa-i pun intrebarea.

Sunt atat de urat incat atunci cand merg prin parc si ma vad mame cu bebelusi, ele cauta in disperare pe google 'cred ca ii ies dinti - cum il pot calma'

Sunt atat de urat incat atunci cand am fost la Bac si m-am dus la catedra sa mai cer o foaie in plus, supraveghetorii mi-au dat tot pachetul si mi-au zis sa stau in ultima banca, pentru ca aveau incredere in mine ca nu voi copia...

Sunt atat de urat incat m-au chemat la TV pentru un spot publicitar, a carui tema era 'Stati in casa! Iesitul afara dauneaza grav sanatatii dvs si celor din jur'

Sunt atat de urat incat atunci cand merg pe strada, vad parinti care isi cearta copiii - 'Daca nu esti cuminte, te dau lu' nenea!'. Copilul incepe sa planga zicand ca nu vrea la bau-bau, si se potoleste.

Sunt atat de urat incat atunci cand ma duc la restaurant, mi se serveste apa plata si scobitori, cu tot cu nota de plata, punand niste panouri mari in jurul mesei mele, pe care scrie 'in renovare'.

Sunt atat de urat ca atunci cand am fost la cinema sa vad un film horror, cu zombie, lumea s-a repezit la mine sa-mi ceara autograf, crezand ca sunt unul dintre actori. Eram in culmea fericirii. Toti trageau de mine sa-mi dau masca jos si nu reuseau.

Sunt atat de urat incat atunci cand ma duc la curve, ele imi cer sa ne jucam ceva pervers. si se leaga la ochi, spunandu-mi ca e mai incitant asa.