Importanta inregistrarilor bune

Pastrarea propriilor dosare ale oricarei ingrijiri medicale pe care ati primit-o impreuna cu familia cea mai apropiata este singura modalitate de a va asigura ca asigurarile si facturile dvs. nu contin greseli. Ar putea parea nesemnificativ acum, dar mai tarziu in viata atunci cand incercati sa obtineti asigurarea de viata sau sa obtineti un tratament potrivit pentru dvs., importanta va fi in centrul atentiei. Totul, de la alergii la inregistrarile dvs. de plata cu facilitati medicale, va poate rani in cazul in care acestea sunt in neregula in raportul dvs. S-ar putea sa vi se acorde un tratament necorespunzator sau chiar sa refuzati tratamentul. Prin pastrarea propriilor dvs. inregistrari, puteti contesta orice este fals.

Crezi ca ti-ar putea fi refuzat un loc de munca din cauza unui lucru eronat pe dosarul tau medical? Este adevarat; daca vi se spune ca aveti un handicap, fie ca este adevarat sau nu, ati putea fi refuzat. Ai fi etichetat drept risc, mai ales daca compania ofera asigurari; ei ar sti ca veti costa mai multi bani pentru a fi angajati. Acelasi lucru este valabil si pentru aplicarea pentru asigurarea de sanatate, in cazul in care dosarele medicale arata ca ar fi nevoie de medicamente prescrise, vizite de medic si sanse sporite de urgenta. Este tocmai calomnia daca ai de fapt o dizabilitate, dar imagindu-ti daca nu ai avut vreunul - ai fi refuzat pentru asigurare, in acelasi timp fiind complet ineligibil pentru ajutorul financiar pentru persoanele cu dizabilitati.

Un exemplu de greseala care ar putea fi facuta in inregistrarea dvs. ar fi o eroare de diagnosticare. Poate ca solicitati ca medicul dumneavoastra sa verifice o bucata suspecta in san. La prima vizita el poate suspecta ca este cancer. Majoritatea oamenilor vor primi oa doua opinie sau o examinare mai concisa. Daca cel de-al doilea medic decide ca este doar un chist si acesta a fost eliminat, inregistrarile dvs. personale ar arata ca nu aveti cancer. Cu toate acestea, daca aceasta vizita a fost documentata incorect sau deloc, este posibil sa aveti probleme cu asigurarea si nu stiti de ce. Daca ati avut o evidenta a celei de-a doua vizite care a gasit chistul, aceasta situatie ar fi usor contestata si inregistrarea dvs. ar fi exacta.

Eroarea omului este pur si simplu o parte a vietii, chiar si pe documentele medicale. Este important sa va pastrati intotdeauna inregistrarile proprii, astfel incat companiile de asigurari sa obtina informatii exacte despre dumneavoastra si despre starea dvs. de sanatate. Daca sunteti refuzat pentru asigurare si nu stiti de ce, sunteti sfatuiti sa va asigurati ca nu sunteti prezentat in mod gresit in dosarul medical. Aceasta problema poate fi rezolvata rapid si usor daca sunteti suficient de responsabil pentru a va pastra propriile inregistrari personale.