Joc de sah

Eu cred ca sahul a fost inventat de o femeie. Daca va uitati cu atentie, regele este mai inalt decat regina. si ea ii vine acestuia exact pana la umar. inaltimea e strategic aleasa, ca ea sa poata boci, cand e luata in brate, in caz de furtuna si sa se poata lasa dominata mai usor, cand e pe tocuri. Oare? Neah, asta e doar deochii lumii, pentru imaginea ei!

in stanga reginei, e un nebun. Credeti casunt doar amici? Nici gand! De ce credeti ca e atat de aproape de ea? La o adica, regele e un barbat echilibrat, ponderat dar... impotent. Da, da, ati citit bine. Impotent. Un mos senil, care abia se mai poate tine pe picioare si inainteaza ca melcu' cate opatratica. Normal ca pupaza sta cu el doar pentru bani! Pai poate el s-o mai satisfaca?! Normal ca nu! Ea are nevoie de un mascul nebun, carne frageda, razboinicu' lu' peste, care sa alerge de nebun pe toata tabla si sa se bata cu toti pentru ea.

Pionii... astia mici sunt de umplutura. Pur si simplu duduia isi bate joc de ei. se joaca cu ei... dar atat! Ea nu se implica emotional! La sigur le da sperante false, iluzii & stuff si-apoi cand e nevoie, boom, ii sacrifica! Vezi Doamne, pentru binele regatului... Aiurea! E ipocrita! O cur*a nesatula. Regele cauta sa-si extinda regatul, iar ea se foloseste de pioni ca momeala, ca sa-i ia locul la tron celeilalte regine. De ce? Simplu. Vrea sa puna gheara si pe nebunul de negru, din tabara adversa. Ea e alba. Dar stie ca negrul merge la orice... Cand eu v-am zis ca-i nesatula dupa p..., nu m-ati crezut. in fine. si enervata ca nu i-l poate lua de buna voie reginei, deschide razboiul.

Cand isi pune ea in cap ceva, nimic nu-i sta in cale. Scriu si semnez, cu mila fata de amaratii aia de pioni, Octavian Ghergheli