Opțiunea de utilizare. Setarea opțiunilor de utilizator generale - Access


  • Setarea opțiunilor de utilizator generale - Access
  • Este deja bine cunoscut interesul pentru vehiculele electrice şi hibride la nivel european, în ţări care au deja tradiţie în acest domeniu, precum Germania sau Olanda.
  • Găsiți informații despre câștigarea de bani pe Internet
  • Dell Latitude E Руководство по эксплуатации | Dell Россия
  • Site- ul oficial al firmei de opțiuni
  • Dell Latitude E Manual de utilizare | Dell Россия

Cum utilizez opțiunea Asocierea de coduri de utilizator? Cum asociez codurile de utilizator?

video de investiții pe internet

Răspuns Pentru a optimiza navigarea între mai multe conturi de utilizator, puteți asocia codurile dvs. Dacă cunoașteți numele de utilizator și parola pentru contul dvs.

urmăriți cum să câștigați mulți bani

Faceți clic pe Asociere conturi. Dacă nu știți numele de utilizator și parola: Introduceți numele de utilizator pentru contul de utilizator pe care doriți opțiunea de utilizare asociați în antetul Aprobare necesară.

Support: Getting Started with the Tacx Training App

Faceți clic pe Trimiteți cererea de asociere. Această acțiune va trimite un e-mail utilizatorului respectiv cu opțiunea de a accepta cererea dumneavoastră de asociere.

sensul cuvântului care tratează centrul

Pentru a comuta la utilizator odată ce acesta a fost asociat: În colțul din dreapta sus al aplicației, faceți clic pe inițialele dvs. Faceți clic pe numele deținătorului de cont.

semnal de haos în opțiuni binare

Trebuie să faceți clic pe nume pentru a comuta la utilizatorul care a fost asociat. Dacă faceți clic în altă parte, comutarea acestuia nu va fi reușită.

Activați sau dezactivați Timp de utilizare: Activarea funcționalității Timp de utilizare: Faceți clic pe butonul Activează. Dezactivarea funcționalității Timp de utilizare: Faceți clic pe butonul Dezactivează. Partajare între dispozitive Selectați această opțiune dacă doriți ca rapoartele Timp de utilizare să includă timpul petrecut pe alte dispozitive pe care v-ați autentificat cu același ID Apple.

Informații suplimentare Configurarea unei ierarhii de cont este un alt mod de a asocia mai multe conturi care oferă o varietate de funcționalități, nu doar o simplă asociere a codurilor de utilizator.