Pelerinaj Moastele Sfintei Parascheva - Pamflet

Buna seara. As dori sa va retin atentia cateva clipe. As vrea sa fac o rezervare pentru 14 octombrie, la un hotel din Iasi, cu ocazia Sf. Parascheva si voiam sa stiu cine ar mai dori sa mearga cu mine. M-am gandit sa achit din timp cazarea, ca sa beneficiez de reducere.

Va rog sa-mi lasati mesaj in privat. Nu doresc sa creez tensiuni pe grup, intaratand spiritele celor atei (multi de altfel aici, pe net), sau sa ne simtim prost daca vedem vreo poza cu Iisus jucand poker sau cu Sf Maria, cu un test de sarcina, cu doua liniute. (Dumnezeu o sa se ocupe si de ei, noi ne vedem de ale noastre).

Ce vreau sa va rog... Sa va imbracati gros! Vom trage la sorti cu paiul (cine are paiul cel mai mic, ramane peste noapte sa tina rand la coada, iar noi ceilalti ne cazam la hotel). Eu ma ocup de organizare, asa ca nu voi participa la treaba cu paiul.

Va rog sa aveti grija la toaletele ecologice! Cand am fost anul trecut la moaste, un grup de atei pusi pe scandal, au intrat peste noi in toalete si au aruncat cu pocnitori. Pe mine m-a speriat tare una, era sa cad in WC. Dumnezeu o sa aiba grija si de ei, nimeni nu scapa nepedepsit! La judecata de Apoi o sa vada ei cum o sa le pocneasca sufletele alea chinuite in WC-ul Iadului... Sa ma ierte Dumnezeu ca spun prostii, dar ti se ia la un moment dat si rabufnest! in fine.

inca ceva... doamnele mai in varsta care au probleme cu genunchii, sa-si aduca de-acasa niste pernute, intrucat e mai dificil de ingenuncheat pe o portiune de gropi. Primarul a promis ca se va ocupa de reabilitarea drumului, dar... Lasam asta. M-am invatat de 28 ani incoace sa nu mai cred in promisiuni. Haideti, ca o sa fie frumos! O sa vedeti! O sa pupam toate moastele si n-o sa ratam nici una.

Cu speranta si bucurie in suflet, Octavian Ghergheli Doamne-ajuta! :)