Roast-ul lui Coco Marinescu de la iUmor

Roast-ul lui Coco Marinescu de la iUmor de Octavian Ghergheli (sau, ma rog, tentativa de roast, ca-s doar amator) 1. Pe glob, la fiecare minut, iau nastere 100 de glume proaste. Dintre ele, 99 sunt ale lui Coco.

2. Daca barbatii ar face toate treburile in casa si femeile parcarea laterala perfecta, Teo, Bordea si Micutzu ar fi in deschidere la Coco.

3. Coco Marinescu a intrat in cartea recordurilor, fiind singurul 'stand-up-er', care e si spectator, in acelasi timp.

4. Daca ursu' se-ntalneste cu Coco in padure, ursul se preface mort, ca sa nu-l atace Coco cu glumele lui.

5. Un vechi proverb spune: 'Publicul care alearga sa prinda doua glume de-ale lui Coco, nu prinde nici una.'

6. Daca Coco Marinescu iese la o intalnire c-o fata si-i zice o gluma de-a lui, fata ii spune ca se duce la toaleta si 'uita' sa mai revina la masa...

7. Daca Coco apeleaza Comanda vocala pe iPhone si spune: '- Siri, sunt frumos, nu-i asa?', Siri ii raspunde: '- Hahaha, prima ta gluma buna!'

8. Daca Coco vrea sa treaca granita si vamesii il recunosc si ii cer sa le zica o gluma, il retin la vama pentru glume suspecte si dubioase.

9. Mult timp oamenii de stiinta au crezut ca lupul urla la luna din anxietate. Ulterior, ei au inteles ca de fapt el auzea glumele lui Coco.

10. Cand sunt mici, parintii le zic copiilor: '- Daca nu esti cuminte, te pun in traista si te dau lu' Coco. asta e in stare sa-ti zica 'glume'.

11. Daca Coco vorbeste cu o planta si-i spune o gluma de-a lui, planta se usuca si moare.

12. A promite de Revelion ca 'De maine incep sa slabesc', e ca si cum Coco Marinescu ar spune ca 'De maine incep sa fac glume bune'.

13. Daca Coco ar fi personaj de basm si Zmeul ar veni sa se lupte cu el, atunci, auzind o gluma de-a lui Coco, s-ar infige singur 3 metri sub pamant.