Am fost la un show marca Vlad Grigorescu

Sa va zic o chestie... Am fost la un show marca Vlad Grigorescu. Ce sa mai... umor + magie la pachet. Calitate, recunosc. Jos palaria. Dar, a fost cel mai ciudat si greu de savurat spectacol la care am participat.

stiti ca Vlad are obiceiul sa scoata oameni pe scena, sa-l ajute la realizarea micilor trucuri etc. Inspirat de la show-uri de stand-up, in care regula de aur e 'coa*e, nu sta in fata, ca se ia de tine si Doamne fer sa te intrebe cum te cheama si tu sa zici 20 ani' , ei bine, pe considerentu' asta, am zis sa aleg niste locuri undeva in spate, pe randul 10. Ce nebun ar alege oameni din randul 10?...

La inceputul show-ului, a venit un alt entertainer in deschidere, (era atat de celebru, ca nu i-am retinut numele:)), care a luat un cerc de plastic si a aruncat spre noi. La inceput am crezut ca o sa urmeze niste fumigene, dar apoi mi-am adus aminte ca nu suntem in Victoriei si am ramas pe locurile noastre.

A lovit-o in cap cu discu' pe o duduie si totusi duduia nu s-a suparat. Probabil ocazia de a urca pe scena si adrenalina a facut sa nu simta cucuiu'in fine. Sa trecem la partea importanta. Apare Vlad pe scena. Publicul in delir.

stiti momentu' ala cand esti elev si profa deschide catalogul si ti-e teama ca o sa zica:'Daaaa, ia sa vedem, Ghergheli, ce-am avut noi de pregatit pentru azi' si Ghergheli stie o p..a?? Ceva asemanator s-a petrecut atunci: 'si acum voi lua aceasta 'caramida' si-o voi arunca pe voi si cine-o prinde, urca pe scena'.( Ne-a luat un pic de timp sa ne dam seama ca e vorba de un burete.) Fuuu, pe moment am scapat, nu m-a nimerit.

Cum sa va explic eu... practic, eram si obosit, venisem doar sa ma bucur de show, sa ma relaxez, nicidecum sa ma duc pe scena, ala sa ma puna sa-i ascund o ghinda la spate si eu s-o bag in buzunar.Pana mea, de 40 lei sa rad doar eu, nu altii de mine.

Buuun. Pentru o clipa ma linistisem. stiti momentul ala din filmele horror cand personajul principal crede ca a scapat si de fapt o mierleste? Cand credeam ca baiatu' o sa-i dea cercu' inapoi dupa ce revine de pe scena, iar Vlad o sa arunce din nou cu el de pe scena, prin sala (pe o distanta ce teoretic nu acopera si randul 10) Brusc, am auzit ceva ce nu prea suna bine: '- Arunca-l mai in spate'.

Ei bine, ala a fost momentu' cand am realizat ca filmele cu Steven Seagal chiar au dat roade. Am facut brusc o eschiva, pac-pac, hubba-bubba iar buretele a aterizat la un baiat din spatele meu. L-am privit apoi cu un ras de genu' 'Ma copii, maaa, nu exista Mos Craciun, maaa' si-apoi am continuat sa-mi savurez in liniste spectacolul. Sfarsit. Pupic.

# Coa*e, ai scris ditamai cearceafu' doar ca sa zici ca te-ai ferit de un burete, iar eu am pierdut 4 minute din viata mea cu asta? DA.