Surprize, surprize

Ce n-am inteles eu niciodata... Ba, era emisiunea aia Chisa ochii aaa Surprize, Surprize. Si Andreea se ducea la cate un spectator din sala si-l lua la intrebari. Evident ca dupa cateva episoade de acest gen, incepeai sa te prinzi de model / tipar si stiai ca se ducea la respectivu' cu un scop anume. Nu se lua de oameni simpli doar sa-i intrebe cat e ceasul.

Urma faza lacrimogena in care acea persoana depana amintiri, bunicii toti aveau rolele de servetele pregatite, la indemana, etc. si intr-un final aparea de dupa usa ala pierdutu' si totul se termina cu un lighean de muci aaa de lacrimi. Si desigur imbratisari. :P

Acuma... e evident ca tiparul asta s-a pastrat de fiecare data. si atunci eu ma intreb, cand ajungea in dreptul unui spectator si incepea sa-l ia la puricat, asta de ce nu-i zicea direct 'Doamna Andreea, puteti s-o scurtati un pic?... Ma asteapta nea Fane la o tuica, la carciuma. Va multumesc, apreciez gestul, deschideti usa aia odata, sa intre frate-miu din Canada si hai ca tre sa plec, ca pierd rata de 6.