Partea de sus a celor mai bune opțiuni. Cele mai bune opțiuni binare de tranzacționare automată cum sa faci 100 de euro online


Notă: este posibil ca activitățile similare să nu fie grupate împreună.

Cum să folosești aplicația Chatter Pix la clasă

Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare. Găsiți grupul de activități pe care doriți să îl ștergeți.

Vedeți și gestionați activitatea din contul dvs.

Puteți să găsiți grupul în mai multe moduri: răsfoiți în funcție de zi. În partea de sus a paginii, atingeți Filtrați după dată și produs.

partea de sus a celor mai bune opțiuni câștiguri online 500 pe zi

Aici aveți următoarele opțiuni: adăugați un interval de date. Atingeți Aplicați. Alegeți ce produse Google să includeți.

Cartela SIM

Notă: anumite produse Google nu salvează activitatea în Activitatea mea. Pentru a șterge activitatea, lângă bara de căutare, atingeți Mai multe.

partea de sus a celor mai bune opțiuni cine face bani pe recenzii pe internet

Pentru a șterge anumite elemente: atingeți Selectați. Atingeți elementele pe care doriți să le ștergeți.

partea de sus a celor mai bune opțiuni strategie de tranzacționare pentru semnale de opțiuni binare

În dreapta sus, atingeți Ștergeți. Pentru a șterge toate elementele: atingeți Ștergeți rezultatele. Ștergeți automat activitatea Puteți să ștergeți automat o parte din activitatea din Contul Google.

partea de sus a celor mai bune opțiuni ce centru de tranzacționare

Aflați cum puteți să ștergeți automat Istoricul locațiilor. În dreapta sus, atingeți Mai multe Păstrați activitatea pentru. Atingeți opțiunea pentru cât timp doriți să vă păstrați activitatea Înainte Confirmați pentru a vă salva opțiunea. Notă: este posibil ca o anumită activitate să expire mai devreme decât intervalul pe care îl alegeți.

Cele mai bune opțiuni binare de tranzacționare automată cum sa faci 100 de euro online

Ștergeți activitatea din alte locații Este posibil ca activitățile dvs. De exemplu, dacă ați activat Istoricul locațiiloractivitatea respectivă se salvează în Cronologia din Maps. Puteți șterge majoritatea activităților salvate în aceste locații.

Ștergeți alte activități salvate în cont Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare. În dreapta barei de căutare,  atingeți Mai multe Altă activitate pe Google.